Zorgverzekering

Alles telt mee als het gaat om gezondheid

Branche specifieke zorgverzekeringen

Als lid van TLN profiteer jij, jouw medewerkers en hun gezinsleden van uitgebreide voordelen op het gebied van zorg, gezondheid, arbeidsongeschiktheid en vitaliteit. Zaken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. TLN heeft afspraken gemaakt met Zilveren Kruis op het gebied van zorg- en gezondheidsoplossingen.

De voordelen op een rij

Collectief zorgcontract 2024

Bij Zilveren Kruis bepalen jouw medewerkers en hun gezinsleden zelf hoeveel premie zij betalen. Men kan kiezen uit één van onze drie basisverzekeringen: Basis Budget, Basis Zeker, Basis Exclusief. Daarnaast heeft men vrije keuze uit het eigen risico en de aanvullende verzekeringen. Zo zijn je medewerkers altijd goed verzekerd en kunnen zij rekenen op onze uitstekende dienstverlening.

Hebben jouw medewerkers hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Dan kan de handige keuzehulp tool je hierbij helpen.

De basisverzekering dekt soms minder dan je denkt. Met de Basis Plus Module verzeker je je tegen onverwachte hoge zorgkosten. Het is daarmee een belangrijke aanvulling op je basisverzekering. De Basis Plus Module vergoed o.a.:

 • Spoedeisende zorg in buitenland
 • Vervoer verzekerde en vervoer stoffelijk overschot naar Nederland
 • Fysiotherapie bij kanker, hart- en vaatziekten en een beroerte, uitgevoerd door een PlusPraktijk
 • Second opinion via 2e Arts Online
 • Stellen van zorgvragen aan een medisch topspecialist van Royal Doctors

De aanvullende verzekeringen (Aanvullend 1 tot en met 4 sterren) sluiten naadloos aan op de basisverzekering. Met Aanvullend kunnen jouw medewerkers en hun gezinsleden zich extra verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie.

Zij hebben de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Deze worden aangegeven met sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking en hoger de vergoedingen. Jouw medewerkers en hun gezinsleden bepalen zelf welke aanvullende verzekering het beste bij hun situatie past.

Extra vergoedingen voor onder andere:

 • Fysiotherapie
 • Griepprik
 • Health check
 • Online training ‘Omgaan met agressie’
 • Cursus afvallen

Met een tandartsverzekering kun je terecht bij tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg en tandprotheticus. Hoe meer sterren, hoe hoger de maximale vergoeding per jaar. Voor de tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. De premie verschilt per leeftijd.

Het Extra Vitaal Pakket vergoedt zorg die je helpt om je vitaal te blijven voelen. Zodat je dingen kunt blijven doen die belangrijk voor je zijn. En waardoor je langer veilig en prettig in je eigen huis kunt blijven wonen.

Wat krijg je vergoed met Extra Vitaal?

 • Persoonlijke Gezondheidscheck
 • Mantelzorg
 • Cursussen en trainingen
 • Extra handige hulp

Samer gezonder en samen sterker

Rondom deze doelstelling draait de samenwerking tussen Zilveren Kruis, de vereniging TLN en TLN Verzekeringen. Binnen deze driehoek is een collectieve zorgverzekering voor de sector ontwikkeld, die optimaal aansluit bij jouw behoeften én die van jouw medewerkers. De belangrijkste gezondheidsthema’s binnen de sector pakken we hiermee aan.

De gezondheid van jouw medewerkers is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Daarom geloven we niet alleen in dekkingen voor hulp als het leed al is geschied, maar ook in het mogelijk maken van interventies waardoor mensen zich fit blijven voelen. Zaken die helpen om het inspannende werk in onze sector op een productieve en vooral leuke en gezonde manier te (blijven) doen. Daarbij combineren we deze branchegerichte voorwaarden en dekkingen tegen de scherpst mogelijke premies voor jouw mensen. Bovendien wordt je als werkgever geholpen om duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie verder vorm te geven.

Aangesloten zijn of blijven bij het collectieve zorgcontract

Ben je al aangesloten? Dan zit je goed! De medewerkers die gebruik maken van de zorgverzekering worden rechtstreeks door Zilveren Kruis geïnformeerd. Je ontvangt informatie die je kunt gebruiken om de medewerkers die nog niet deelnemen te informeren.

> Download informatie voor medewerkers [pdf]

Nog geen collectiviteit?

Ben je nog niet aangesloten? Ook geen probleem. Je kunt je snel en eenvoudig aansluiten via de link collectief zorgcontract. Dit kost je niets, maar levert direct toegang tot alle voordelen voor jouw medewerkers en jezelf op.

Vergoedingen 2024

Bekijk alle vergoedingen in het vergoedingenoverzicht op de website van Zilveren Kruis.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als je je uiterlijk 31 december 2023 aanmeldt.

We helpen je graag om ook in 2024 gezonder te leven en te werken. Want als het om gezondheid gaat, telt alles mee.

Vragen?

Neem contact op met onze adviseurs, zij staan je graag te woord!

VRAGEN?

Meer weten over de TLN Verzuimverzekering?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl
of bel 023 520 20 10.