Zorgverzekering

Alles telt mee als het gaat om gezondheid

Voordelen voor medewerkers

Als lid van Transport en Logistiek Nederland (TLN) profiteren u, uw medewerkers en hun gezinsleden van uitgebreide voordelen op het gebied van zorg, gezondheid, arbeidsongeschiktheid en vitaliteit. Zaken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Bij Zilveren Kruis bepalen uw medewerkers en hun gezinsleden zelf hoeveel premie zij betalen. Men kan kiezen uit één van onze drie basisverzekeringen: Basis Budget, Basis Zeker, Basis Exclusief. Daarnaast heeft men vrije keuze uit het eigen risico en de aanvullende verzekeringen. Zo zijn uw medewerkers altijd goed verzekerd en kunnen zij rekenen op onze uitstekende dienstverlening.

Hebben uw medewerkers hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Dan kan de handige keuzehulp tool u hierbij helpen.

De basisverzekering dekt soms minder dan u denkt. Met de Basis Plus Module verzekert u zich tegen onverwachte hoge zorgkosten. Het is daarmee een belangrijke aanvulling op uw basisverzekering. De Basis Plus Module vergoed o.a.:

 • Spoedeisende zorg in buitenland
 • Vervoer verzekerde en vervoer stoffelijk overschot naar Nederland
 • Fysiotherapie bij kanker, hart- en vaatziekten en een beroerte, uitgevoerd door een PlusPraktijk
 • Second opinion via 2e Arts Online
 • Stellen van zorgvragen aan een medisch topspecialist van Royal Doctors

De aanvullende verzekeringen (Aanvullend 1 tot en met 4 sterren) sluiten naadloos aan op de basisverzekering. Met Aanvullend kunnen uw medewerkers en hun gezinsleden zich extra verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie.

Zij hebben de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Deze worden aangegeven met sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking en hoger de vergoedingen. Uw medewerkers en hun gezinsleden bepalen zelf welke aanvullende verzekering het beste bij hun situatie past.

Extra vergoedingen voor onder andere:

 • Fysiotherapie
 • Griepprik
 • Health check
 • Online training ‘Omgaan met agressie’
 • Cursus afvallen

Met een tandartsverzekering kunt u terecht bij tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg en tandprotheticus. Hoe meer sterren, hoe hoger de maximale vergoeding per jaar. Voor de tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. De premie verschilt per leeftijd.

Het Extra Vitaal Pakket vergoedt zorg die u helpt om u vitaal te blijven voelen. Zodat u dingen kunt blijven doen die belangrijk voor u zijn. En u langer veilig en prettig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Wat krijgt u vergoed met Extra Vitaal?

 • Persoonlijke Gezondheidscheck
 • Mantelzorg
 • Cursussen en trainingen
 • Extra handige hulp

Samer gezonder en samen sterker

Rondom deze doelstelling draait de samenwerking tussen Zilveren Kruis, de vereniging TLN en TLN Verzekeringen. Binnen deze driehoek is een collectieve zorgverzekering voor de sector ontwikkeld, die optimaal aansluit bij jouw behoeften én die van jouw medewerkers. De belangrijkste gezondheidsthema’s binnen de sector pakken we hiermee aan.

De gezondheid van jouw medewerkers is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Daarom geloven we niet alleen in dekkingen voor hulp als het leed al is geschied, maar ook in het mogelijk maken van interventies waardoor mensen zich fit blijven voelen. Zaken die helpen om het inspannende werk in onze sector op een productieve en vooral leuke en gezonde manier te (blijven) doen. Daarbij combineren we deze branchegerichte voorwaarden en dekkingen tegen de scherpst mogelijke premies voor jouw mensen. Bovendien wordt je als werkgever geholpen om duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie verder vorm te geven.

Aangesloten zijn of blijven bij het collectieve zorgcontract

Ben je al aangesloten? Dan zit je goed! De medewerkers die gebruik maken van de zorgverzekering worden rechtstreeks door Zilveren Kruis geïnformeerd. Je ontvangt informatie die je kunt gebruiken om de medewerkers die nog niet deelnemen te informeren.

> Download informatie voor medewerkers [pdf]

Nog geen collectiviteit?

Ben je nog niet aangesloten? Ook geen probleem. Je kunt je snel en eenvoudig aansluiten via de link collectief zorgcontract. Dit kost je niets, maar levert direct toegang tot alle voordelen voor jouw medewerkers en jezelf op.

Vergoedingen 2023

Bekijk alle vergoedingen in het vergoedingenoverzicht op de website van Zilveren Kruis.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als je je uiterlijk 31 december 2022 aanmeldt.

We helpen je graag om ook in 2023 gezonder te leven en te werken. Want als het om gezondheid gaat, telt alles mee.

Vragen?

Neem contact op met onze adviseurs, zij staan je graag te woord!

VRAGEN?

Meer weten over de TLN Verzuimverzekering?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl
of bel 023 520 20 10.