Transportverzekeringen

De transportverzekeringen van TLN Verzekeringen

Jouw voordelen

  • Maatwerkverzekeringen voor leden van TLN

  • Ondersteuning bij risicobeheersing

  • Specifieke verzekeringen voor Transport en Logistiek

Transportverzekeringen

Het overbrengen van de goederen is uw grootste zorg. Als u goederen (van derden) vervoert of laat vervoeren, loopt u het risico dat er schade aan de lading ontstaat en u niet kunt leveren. Passende transportverzekeringen bieden zekerheid voor ondernemingen die goederen vervoeren of laten vervoeren.

Met de binnenvaartverzekering verzekert u de schade waarmee u als schipper te maken kunt krijgen. 

Met onze container- en trailerverzekering verzekert u containers, opleggers en trailers van derden tegen diefstal en schade.

De goederen en gereedschap die aanwezig zijn in uw voertuig zijn altijd verzekerd tegen o.a. beschadiging, verlies en diefstal.

De goederentransportverzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van uw (handels)goederen tijdens het vervoer door een vervoerder. Dit voorkomt onzekerheid, misverstanden en onnodige vertragingen. 

Gebruikt u tractoren, shovels, graafmachines of bijvoorbeeld kranen? De land- en werkmaterieelverzekering dekt schade aan of veroorzaakt door uw werkmaterieel.

Als u goederen van uw klant vervoert of opslaat, draagt u daarvan de verantwoordelijkheid. Het is daarom raadzaam om die aansprakelijkheid te verzekeren met de Logistieke aansprakelijkheidsverzekering. Zo voorkomt u dat u bij o.a. schade moet opdraaien voor de kosten.

De verzekering dekt de aansprakelijkheid van de vervoerder voor schade aan of verlies van de vervoerde zaken.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring binnen de transport en logistiek zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat TLN Verzekeringen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!

VRAGEN?

Meer weten over de TLN Verzuimverzekering?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl
of bel 023 520 20 10.