Risicobeheer

TLN Verzekeringen maakt jouw bedrijfsrisico’s inzichtelijk

Meer informatie

Goed risicobeheer krijgt steeds meer aandacht in het bedrijfsleven. Het kan een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, met verlaging van de kosten en een daarmee een verhoging van het bedrijfsresultaat als gevolg.

Goed risicobeheer is meer dan het in kaart brengen van risico’s en ze vervolgens verzekeren. Maak het onderdeel van je bedrijfsprocessen en ervaar dat het jouw ondernemingsvaardigheid en creativiteit ondersteunt. Wij hanteren hiervoor met onze partners een praktische aanpak die inzicht geeft en je in staat stelt bewuste keuzes te maken.

Risicobeheersing doen we samen

Geen ondernemer is hetzelfde, geen bedrijfsproces verloopt identiek. Door een goede inventarisatie en vervolgens een op het bedrijf toegesneden combinatie van de juiste (standaard)oplossingen en preventieve instrumenten, ontstaat de optimale oplossing. Dat willen we met elkaar bereiken.

In dit proces sta jij als ondernemer en jouw onderneming centraal. We schakelen daarbij de beste partners en leveranciers van preventieve producten in. Voor complexe risico’s werken we onder andere nauw samen met Ecclesia om uw bedrijfscontinuïteit zo veilig mogelijk te stellen. Zo heeft u altijd de juiste tools in handen om risico’s in kaart te brengen, daarnaar te handelen en uw kansen te versterken. Zo kunt u goed én veilig zakendoen.

Bekijk hier alle partners in risicobeheer en preventie.

Efficiënt overdragen

Voor risico’s waarvan de mogelijke schade te groot is en voor de risico’s die je zelf niet kunt of wilt beheersen, kan TLN Verzekeringen een verzekeringsvoorstel verzorgen. Risico’s die als onderdeel van goed risicobeheer aan verzekeraars worden voorgelegd, zijn over het algemeen beter verzekerbaar tegen voordelige premies.

Jouw voordelen

  • Integrale kostenbesparing door minder schades, faalkosten en betere premies

  • Volledige ondersteuning bij risicobeheersing

  • Specifieke maatwerkverzekeringen voor leden van TLN

Risicobeheer

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring binnen de transport en logistiek zijn wij in staat je vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij je langs om de risico’s te bespreken.

Benieuwd wat TLN Verzekeringen voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij je langs!

VRAGEN?

Meer weten over de TLN Verzuimverzekering?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl
of bel 023 520 20 10.