Collectieve ongevallenverzekering

De collectieve ongevallenverzekering van TLN Verzekeringen

Jouw voordelen

  • Maatwerkverzekeringen voor leden van TLN

  • Ondersteuning bij risicobeheersing

  • Specifieke verzekeringen voor Transport en Logistiek

Meer informatie

In welke branche je bedrijf ook actief is, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een collectieve ongevallenverzekering verzeker je jouw werknemers (of de nabestaanden) van een uitkering als zij door een ongeval blijvend invalide worden of overlijden. Of je dit nu wegens CAO-eisen doet of uit eigen overwegingen.

Collectieve ongevallenverzekering verplicht of niet?

Een arbeidsongevallenverzekering voor je werknemers is in beginsel niet verplicht. Het is wel mogelijk dat een CAO de ongevallenverzekering verplicht opneemt als arbeidsvoorwaarde. Werkgevers sluiten vaak ook buiten zulke CAO’s een ongevallenverzekering af omdat ze de verzekering als goede extra arbeidsvoorwaarde zien om werknemers aan zich te binden. Onze adviseur helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring binnen de transport en logistiek zijn wij in staat je vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij je langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij jouw situatie passen.

Benieuwd wat TLN Verzekeringen voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij je langs!

VRAGEN?

Meer weten over de TLN Verzuimverzekering?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl
of bel 023 520 20 10.