Aansprakelijkheidsverzekeringen

De aansprakelijkheidsverzekeringen van TLN Verzekeringen

Jouw voordelen

  • Maatwerkverzekeringen voor leden van TLN

  • Ondersteuning bij risicobeheersing

  • Specifieke verzekeringen voor Transport en Logistiek

Soorten aansprakelijkheidsverzekeringen

Veroorzaakt je werknemer, je onderneming of product schade aan personen of zaken? Dan is je bedrijf mogelijk aansprakelijk voor de gevolgen. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) vergoedt de kosten die ontstaan uit de gemaakte schade.

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen voor jouw opdrachtgever, door een beroepsfout waarvoor je aansprakelijk bent.

Als directeur, commissaris of beleidsmaker kun je als privépersoon onbeperkt aansprakelijk gesteld worden voor je eigen fouten en die van je medebestuurders. Dit claimrisico omvat ook je privévermogen. De bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheidsverzekering beschermt je privévermogen tegen claims van derden.

Meer informatie

Tijdens het uitvoeren van de activiteiten van de onderneming kan het voorkomen dat er schade ontstaat bij derden. Het bedrijf kan daar aansprakelijk voor gesteld worden. U kunt zich met diverse aansprakelijkheidsverzekeringen verzekeren tegen dit soort schades.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring binnen de transport en logistiek zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat TLN Verzekeringen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!

VRAGEN?

Meer weten over de TLN Verzuimverzekering?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl
of bel 023 520 20 10.