Ziekteverzuimverzekering

De ziekteverzuimverzekering van TLN Verzekeringen

Verzekeringscheck aanvragen

Jouw voordelen

  • Maatwerkverzekeringen voor leden van TLN

  • Ondersteuning bij risicobeheersing

  • Specifieke verzekeringen voor Transport en Logistiek

Soorten verzuimverzekeringen

De basis van het inkomenspakket staat voor verzuimbegeleiding die bij je bedrijfsvoering past en maximale financiële bescherming. Risicobeheersing is hier het sleutelwoord.

De bedrijfsgrootte bepaalt binnen het publieke bestel de mate van toerekening van Ziektewet en WGA lasten. Daarnaast kunnen er aanzienlijk kostbare re-integratietrajecten op je pad als ondernemer komen. De keuzes die je hierin maakt gaan in de regel over een langere periode. Het is dus van belang hier een weloverwogen afweging in te maken. TLN Verzekeringen helpt je graag.

Als eigenrisicodrager neem je als werkgever de eerste tien jaar van de wettelijke WGA-uitkering voor eigen rekening. Dit risico kun je onderbrengen binnen ons Inkomenspakket. Als eigenrisicodrager verzeker je jezelf van een vaste premie in tegenstelling tot de gedifferentieerde premie vanuit het UWV, die bij instroom in de WGA een aanzienlijke kostenverhoging kan betekenen.

Dit zijn aanvullende verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid voor werknemers met een loon hoger dan het maximum dagloon. Sommige cao’s stellen ook hier aanvullende verplichtingen aan.

Met een collectieve ongevallenverzekering verzeker je je werknemers (of de nabestaanden) van een uitkering als zij door een ongeval blijvend invalide worden of overlijden. Soms verplicht de geldende cao dit. Je kunt het ook aanbieden als werknemersregeling.

Een reorganisatie, een fusie, een arbeidsconflict. Iedere ondernemer krijgt daar vroeg of laat mee te maken. De bedrijfsadviseurs en juristen van onze partner Frontyr staan u graag bij.

Uitval van werknemers voorkomen kan je veel besparen. Het Inkomenspakket biedt mogelijkheden in de vorm van een PMO en RI&E.

Meer informatie

Op verzuim zit niemand te wachten, maar ziekte kan iedereen overkomen. Met de ziekteverzuimverzekering heeft u de risico’s en gevolgen van een zieke werknemer goed verzekerd. Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim op en begeleiden u en uw werknemer gedurende het gehele verzuimtraject: van begin tot eind.

Ziekteverzuimverzekering voor jouw werknemers

Hecht je waarde aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor jouw werknemers die een positieve invloed hebben op de prestaties van jouw personeel en op hun binding met jouw organisatie, zonder dat je er omkijken naar hebt? Dan adviseren wij je graag over onze collectieve verzekeringen.

Het inkomenspakket

Het inkomenspakket is een concept gericht op het voorkomen van verzuim. Het is een totaalconcept, waarin het geheel van inkomensverzekeringen, arbodienstverlening, re-integratie en juridisch advies samen komen.

Met het TLN Verzekeringen Inkomenspakket bundel je de kennis van alle betrokken partijen. Wij bieden een krachtige oplossing die het beheer en de administratie van het verzuimproces voor u van A tot Z automatiseert. Vanaf de eerste ziekmelding tot en met het afronden van re-integratiedossiers. Het inkomen van de zieke werknemer wordt bewaakt en een eventueel re-integratietraject wordt automatisch opgestart.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring binnen de transport en logistiek zijn wij in staat je vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij je langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij jouw situatie passen.

Benieuwd wat TLN Verzekeringen voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij je langs!

Risico’s beheersen

Via risicomanagement maakt TLN Verzekeringen samen met jou de bedrijfsrisico’s inzichtelijk.

  • Hoe kan ik onnodige risico’s zo veel mogelijk vermijden?
  • Hoe beperk ik de kosten van onvermijdelijke risico’s en schade?
  • Welke kosten rondom risico’s of schade kan ik zelf dragen?
  • Welke risico’s kan of wil ik zelf niet dragen of moet ik verplicht overdragen?
Verzekeringscheck aanvragen
Naar alle verzekeringen

VRAGEN?

Meer weten over risicobeheersing?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl of bel 023 520 20 10.

Kom in contact