Brand- en Technische verzekeringen

De brand- en technische verzekeringen van TLN Verzekeringen

Jouw voordelen

  • Maatwerkverzekeringen voor leden van TLN

  • Ondersteuning bij risicobeheersing

  • Specifieke verzekeringen voor Transport en Logistiek

Soorten brand- en technische verzekeringen

Wanneer uw bedrijfsgebouw schade oploopt, kan de productie worden verstoord of zelfs stil komen te liggen. Het gevolg hiervan kan zijn dat u brutowinst misloopt. Het mislopen van de brutowinst wordt ook wel bedrijfsschade genoemd. Met de bedrijfsschadeverzekering kunt u dit risico verzekeringen. 

Bent u een aannemer of een opdrachtgever in de bouw, infrastructuur of civiele werken? Dan weet u dat op elke bouwplaats er wel eens wat mis gaat. Er kan schade ontstaan aan het pand waar u aan werkt, uw onderaannemer maakt een fout in de constructie van het pand of er wordt iets gestolen van de bouwplaats. Met de Construction all risk (CAR) verzekering bent u verzekerd voor kosten die ontstaan uit dit soort schadegevallen.

De verzekering voor computers en elektronica vergoedt de kosten die ontstaan door het herstellen en vervangen van computers, communicatieapparatuur en ander elektronisch apparatuur. 

Als u schade heeft aan uw bedrijfsgebouw of bedrijfsuitrusting bestaat de kans dat u kosten moet maken om door te gaan met de normale bedrijfswerkzaamheden. Deze extra kosten die u genoodzaakt bent te maken worden gedekt met de extra kostenverzekering. 

De gebouwenverzekering verzekert schade aan uw gebouw, bijgebouwen, terreinafscheidingen, etc.

Glasbreuk kan zorgen voor hoge kosten. Een glasverzekering verzekert het glas in uw gebouw.

De kosten die ontstaan door het beschadigen of verliezen van de bedrijfsgoederen en/of inventaris, voorraden of huurderbelang, worden vergoedt met deze verzekering.

Deze verzekering verzekert de financiële schade wanneer uw bedrijf stil komt te liggen of door gebreken de productieopbrengst vermindert.

Het risico van materiële schade aan machines en installaties door eigen gebrek en/of door buitenkomende onheilen is met deze verzekering verzekerd.

Deze verzekering dekt de kosten die ontstaan als er onverwacht schadelijke stoffen in de bodem en/of het oppervlaktewater terecht zijn gekomen.

Meer informatie

Een brand in uw bedrijfspand kan tot grote schade lijden. Naast het bedrijfspand, kan er ook schade ontstaan aan de voorraad die aanwezig is in het pand, verdere inventaris en niet te vergeten uw administratie. Door al deze schade(n) loopt u het risico dat uw bedrijf financieel nadeel lijdt. Een brandverzekering vangt de risico’s op. Aanvullend daarop bieden wij mogelijkheden om opruimings- en reconstructiekosten mee te verzekeren.

Persoonlijk advies

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring binnen de transport en logistiek zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat TLN Verzekeringen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!

VRAGEN?

Meer weten over de TLN Verzuimverzekering?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op met info@tlnverzekeringen.nl
of bel 023 520 20 10.