window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166093807-1', { 'anonymize_ip': true });
13 juli 2022

Wij hebben voor én met VKE-leden een speciaal aanbod ontwikkeld!

TLN Verzekeringen heeft een speciaal aanbod ontwikkeld voor VKE-leden, omdat we er binnen TLN en TLN Verzekeringen van overtuigd zijn dat er qua imago, werkplezier en kostenbeheersing voor koeriers- en expresbedrijven nog een wereld te winnen is. Bovendien zijn onverzekerbaarheid en onredelijk hoge premies aan de orde van de dag.

In overleg met het VKE-bestuur bieden we daarom alle VKE-leden een goed en prikkelend gesprek aan over schadelastbeheersing en verzekeringsoplossingen. Verkeersschade is namelijk geen risico, maar een onvermijdelijk onderdeel van jouw bedrijfsproces. Hier kun je regie op hebben en houden.

Onze adviseurs komen graag bij je langs om hier meer over te vertellen. Aan het einde van het gesprek heb je gegarandeerd enkele waardevolle inzichten verkregen. En is duidelijk waar en hoe je kunt verbeteren als je dat wilt.

Afspraak inplannen?

Ga naar www.tlnverzekeringen.nl/contact/ en laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.

Meer informatie is ook te vinden in de brochure.

Het laatste nieuws

2022-07-13T10:17:02+00:00