window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166093807-1', { 'anonymize_ip': true });
27 juni 2022

TLN Verzekeringen aanwezig bij Landelijke KTO-dag

Op zaterdag 25 juni 2022 heeft de landelijke KTO-dag in Harderwijk plaatsgevonden! Tijdens een bomvol en gezellig programma zijn de KTO-leden weer bijgepraat over de actualiteiten in de sector. Onder leiding van Willemijn Westerlaken ging Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging in discussie met KTO-er Henk Brink. Het plenaire gedeelte werd afgesloten door stemkunstenaar Niek Boes.

TLN Verzekeringen was aanwezig op de minibeurs waarbij de TLN-(service)partners aanwezig waren om je bij te praten over de producten en diensten die zij leveren. Daarnaast was na het plenaire gedeelte de mogelijkheid om deel te nemen aan twee kennissessies. In de eerste kennissessie gaven medewerkers van Politie Nederland informatie over voertuigverlichting, ladingzekering en voertuigafmetingen. In de tweede kennissessie vertelde TLN Team Internationaal je alles over de internationale actualiteiten. Kortom, een interessante dag die afgesloten werd met een heerlijke barbecue. Fijn om elkaar weer te ontmoeten.

Het laatste nieuws

2022-06-29T07:14:56+00:00