window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166093807-1', { 'anonymize_ip': true });
26 maart 2020

Helaas wordt de coronacrisis misbruikt door cybercriminelen en is er een toename van incidenten.

Door het intensieve gebruik van internet en de toename van mailverkeer is het nog belangrijker om extra alert te zijn. Met de Cybercrime verzekering komt u niet voor verrassingen te staan. Cybercrime kan leiden tot verlies of beschadiging aan data, (on)toegankelijkheid van systemen, aansprakelijkheid, bedrijfsschade, afpersing en boetes. Zaken die het bedrijf extra geld kosten.

Je staat er wellicht niet direct bij stil maar ook jouw bedrijf kan te maken krijgen met een cyberaanval. Zo is afgelopen jaar 45% van de bedrijven slachtoffer geworden van cybercriminaliteit. Naast de schade in jouw bedrijfsvoering hebben deze incidenten ook vaak financiële schade tot gevolg. Zo bedroeg de gemiddelde schade in 2017 € 184.000 exclusief reputatieschade. Je kunt jouw bedrijf beschermen tegen de extra (hoge) kosten van cybercriminaliteit met de cyberverzekering.

De cyberverzekering dekt het financiële nadeel dat een verzekerde loopt door of via computer- en/of ICT-systemen, zonder dat er sprake is van materiële schade. Materiële schade, zoals een brand die een serverruimte vernielt, wordt via de traditionele verzekering gedekt.

Persoonlijk advies

Welke risico’s loopt jouw bedrijf met betrekking tot cybercriminaliteit? Laat onze adviseurs de risico’s in kaart brengen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij rijden graag bij u langs!

Het laatste nieuws

2020-06-15T14:22:28+00:00