window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166093807-1', { 'anonymize_ip': true });
17 april 2024

Optimaliseer je wagenparkbeheer: kosten besparen en veiligheid verhogen

Wil je de kosten voor het wagenpark verminderen, vooral op het gebied van schade, verzekeringspremies, brandstof en reparatie- en slijtagekosten? Dit kan door het rijgedrag van de chauffeurs te monitoren. Bij TLN Verzekeringen staan onze adviseurs klaar om je hierbij te begeleiden.

Rijgedrag monitoren

Zodra jouw voertuigen de weg op gaan, verlies je het zicht op het rijgedrag van je werknemers. Op dat moment wordt het gedrag (bijna) onbekend. Real-time gegevens rechtstreeks uit de voertuigen bieden een oplossing. Door deze gegevens te monitoren, krijg je inzicht in het rijgedrag van de werknemers en kun je hen helpen om dit gedrag te verbeteren, eventueel met de hulp van een coach.

Uiteindelijk zullen de werknemers bewuster, veiliger en zuiniger gaan rijden.

Voordelen van het monitoren van rijgedrag

  • Besparing op brandstofkosten
  • Vermindering van CO2-uitstoot
  • Minder reparatiekosten/slijtage (zoals banden/remschijven)
  • Minder schades/lagere verzekeringspremies
  • Voorkomen van imagoschade

Praktijkgerichte trainingen

Naast het monitoren en coachen van rijgedrag, bieden wij diverse praktijktrainingen op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan trainingen zoals verhoogde rijvaardigheid, defensief rijden, basis slipcursus of rijstijlanalyse.

Meer informatie over onze wagenparkverzekeringen, mogelijke kostenbesparingen en praktijktrainingen?

Onze adviseurs staan voor je klaar. Met onze expertise en ervaring in de branche kunnen we jou deskundig bijstaan. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

📞 023 – 520 20 10
📧 reactie@tlnverzekeringen.nl

Het laatste nieuws

2024-05-06T08:13:27+00:00