window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166093807-1', { 'anonymize_ip': true });

Oproep koeriersbedrijven om verzekerbaarheid te verbeteren

Voor veel koeriersbedrijven wordt het steeds lastiger verzekeringen af te sluiten. Daarom hebben het VKE-bestuur (verenigde koeriers- en expresbedrijven) en TLN Verzekeringen samen een oproep geplaatst aan koeriers- en expresbedrijven om de huidige gegevens van verzekeringen te delen. Er zijn al veel reacties binnen gekomen. Op basis van deze gegevens krijgen wij een nog beter beeld van de huidige situatie in de deelmarkt VKE.

Vergroten weerbaarheid van koeriersbedrijven en bemiddeling bij verzekeraars

De kern van TLN Verzekeringen is een evenwichtige balans tussen het vermijden van schades, het zelf dragen van risico’s en het sluiten van een verzekering. TLN Verzekeringen helpt met advies op alle drie gebieden. Als intermediair zorgen we voor goede preventieve diensten en producten, vergroten we de weerbaarheid van ondernemers richting verzekeraars en bemiddelen we bij het sluiten van de juiste verzekeringen met de juiste voorwaarden. En dat op een manier die aansluit bij de praktijk van de koeriersbedrijven.

Creëren van een betere uitgangspositie in de verzekeringsmarkt

Om de verzekerbaarheid te kunnen verbeteren tegen betere voorwaarden is het van belang dat wij de huidige situatie in kaart brengen. Daarom vragen wij de hulp van koeriersdiensten om huidige verzekeringsgegevens te delen. Middels deze gegevens kunnen wij een steeds betere uitgangspositie op de verzekeringsmarkt krijgen.

Wil je ook meehelpen aan dit initiatief?

Dat kan tot 31 december 2020. Je kunt hiervoor het machtigingsformulier invullen en mailen naar reactie@tlnverzekeringen.nl. Uiteraard worden al jouw gegevens vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt door TLN Verzekeringen.

7 december 2020

Het laatste nieuws

2020-12-07T10:18:10+00:00