window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166093807-1', { 'anonymize_ip': true });
1 juli 2024

Nieuw! De VerzekeringsInzicht App: uw verzekeringszaken nog gemakkelijker geregeld!

Goed nieuws! Vanaf nu is de VerzekeringsInzicht (VI) app te downloaden in de App of Play store. Dit betekent dat je altijd en overal gemakkelijk het verzuim van medewerkers kan bijhouden, zelfs als je onderweg bent. Met de app heb je toegang heeft tot verschillende tools om je verzekeringszaken in te zien. Denk aan het aanvragen en inzien van offertes, beheren van salaris en dienstverbanden, bijhouden van verzuim en vergemakkelijking van naverrekeningen.

Er is nu ook een mobiele app beschikbaar voor het online platform VerzekeringsInzicht. Via de app kun je gemakkelijk en snel je verzekeringszaken regelen.

Waarom zou je gebruikmaken van de VI app?

  • Altijd en overal toegang tot polissen: je kunt te allen tijde je polissen inzien, zelfs als je onderweg bent.
  • Direct ziekmeldingen beheren: als een werknemer ziek wordt of juist weer beter is, kun je dit direct invoeren.
  • Overzichtelijke verzuimmeldingen: met één druk op de knop zie je alle verzuimmeldingen in een duidelijk overzicht.
  • Gemakkelijk werknemersbeheer: je hebt alle details van je werknemers op een rijtje en kunt deze eenvoudig in de app wijzigen. Nieuwe werknemers kun je direct toevoegen.
  • Inzicht in dienstverleners: je kunt alle dienstverleners inzien en beheren.
  • Direct contact met je adviseur: via de app kun je direct contact opnemen met je adviseur voor persoonlijk advies en ondersteuning.

De app kun je downloaden in de Google Play Store of de App Store. Wilt je meer informatie over de app? We hebben een kennisbank ontwikkeld met allerlei informatie in tekst en video’s! Ga naar je account in VerzekeringsInzicht en klik rechts bovenin op het vraagteken.

Kom je er niet uit? Neem contact op met onze VI Helpdesk via 023 – 520 15 00 of stuur een mail naar helpdesk@verzekeringsinzicht.nl.

Met de VerzekeringsInzicht app wordt het beheren van je verzekeringen eenvoudiger, sneller en toegankelijker. Download de app vandaag nog en ervaar het gemak zelf.

Het laatste nieuws

2024-07-11T15:20:34+00:00