window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166093807-1', { 'anonymize_ip': true });

Beperk ongevallen en schade door SafeDrivePod

Het gebruik van de smartphone in het verkeer is één van de grootste maatschappelijke problemen in 2020. Maar liefst 25% van alle verkeersongevallen wordt veroorzaakt door afleiding. Daarom kijkt TLN Verzekeringen ook naar preventieve middelen die ongevallen en schade zo veel mogelijk kunnen beperken. SafeDrivePod is hierin één van de oplossingen. Via SafeDrivePod kunnen smartphones niet gebruikt worden tijdens het rijden. Je kunt wel handsfree bellen en ook kun je navigeren via de smartphone. Alle andere functies worden geblokkeerd.

We weten allemaal dat het gebruik van de smartphone in het verkeer gevaarlijk is, maar uit onderzoek blijkt dat 62% van de verkeersdeelnemers zijn of haar smartphone toch gebruikt in het verkeer. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw werknemers en naast een verhoging van de verkeersveiligheid levert, kan het in veel gevallen een kostenbesparing opleveren.

SafeDrivePod draagt bij aan veiligheid in het verkeer

SafeDrivePod is de oplossing voor smartphone en tablet gebruik in het verkeer, voor zowel een motorvoertuig als fiets. Het zorgt ervoor dat de mobiel of tablet niet gebruikt kan worden tijdens het rijden, en is zowel voor Android als iOS beschikbaar. Handsfree opties (spraak gestuurd bellen en carkit) zijn wel gewoon bruikbaar. Navigatie op de mobiel/tablet is op Android (Google Maps, Waze en Flitsmeister en op iOS (Apple Kaarten) volledig mogelijk.

Pod werkt eenvoudig en geeft inzicht

Het SafeDrivePod systeem werkt eenvoudig en bestaat uit drie elementen. De pod is in het voertuig bevestigd en zendt een draadloos signaal uit om aan te geven of het voertuig rijdt. De app op je telefoon houdt bij of je aan het rijden bent en maakt dan de toegang tot alle apps onmogelijk. Alleen handsfree bellen en navigatie-apps zijn nog mogelijk. Jij en de fleetmanager hebben inzicht via het dashboard in hoe je het SafeDrivePod-systeem gebruikt. Als je het systeem te slim af wilt zijn, dan heeft dat invloed op je score.

Draag bij aan de veiligheid van je werknemers en omgeving

Integreer ook SafeDrivePod binnen jouw bedrijf en draag bij aan veiligheid in het verkeer. Wil je weten hoe je SafeDrivePod in jouw wagenpark kan opnemen? Neem gerust contact op met TLN of TLN Verzekeringen.

7 december 2020

Het laatste nieuws

2020-12-21T11:05:33+00:00